Flaircaravan

Ook dit jaar kan je vakantie vieren in een van onze twee vrolijke Flaircaravans die opnieuw op de meest idyllische, groene plekjes worden neergezet. Preregistreer snel en maak als eerste kans om een nachtje te boeken voor onze nieuwe Flaircaravan Deluxe of onze Flaircaravan Summer. Alle informatie over de verschillende formules vind je hieronder.

Flaircaravan Deluxe

Mag het voor jou een tikje meer zijn? Dan kan je vanaf dit jaar ook kiezen voor ons gloednieuw totaalproject ofte de Flaircaravan Deluxe, dé ideale formule voor wie van glamping én van lekker eten houdt. Van maart tot november volgen we met onze Flaircaravan de locaties van pop-uprestaurant Serre, een culinair concept in het groen waarbij je je benen onder tafel schuift in een fotogenieke serre.

Timing: van 3 maart tot en met 29 oktober

Flaircaravan Summer

Onze oh zo mooie Flaircaravan reist zoals elk jaar tussen juni en september ons verrassende Belgenland rond en wordt neergezet op fantastische locaties, denk: ergens verloren tussen de wijnranken, in het midden van een plantentuin of in een wildpark bijvoorbeeld. Het leukste van al? Omdat je er een nachtje blijft, heb je de plek er voor jou alleen. Een unieke ervaring dus.

Timing: van 20 juni tot en met 17 september