HelloFresh

Flesje Freixenet Cava Italian Rosé

Doosje Yogi Green Matcha Energy

Kneipp Me-Time Douchegel

Yves Rocher Monoï Body Mist

Slaapmasker en kussensloop van Emma Matras

Kriket Protein Bar

Mylène Pillow Spray

Bij aankomst ontvang je een mooie goodiebag van ons.

Waarmee we je verwennen?

 • HelloFresh
  Je krijgt een HelloFresh voucher t.w.v. 30 euro waarmee je krediet kan toevoegen op je HelloFresh account (zowel voor nieuwe als bestaande klanten). Je kan dit bedrag gebruiken om een box naar keuze te bestellen.
  Tip: gebruik het krediet om een ontbijtje en een lekker eenpansgerecht voor 2 personen te bestellen. Je kan de box meenemen naar de Flaircaravan en daar koken.
  Dit is er aanwezig in de Flaircaravan: 1 pan, 1 pot, 1 kookplaat, een snijplankje, een aardappelmesje, een vergiet, borden en bestek.
  Daarnaast krijg je bij aankomst een heerlijke aperobox voor twee personen van HelloFresh.
 • Flesje Freixenet Cava Italian Rosé
  In de goodiebag vind je een heerlijk flesje Freixenet Cava Italian Rosé. Zet het fris in de ijskast en geniet van een glaasje bubbels in de zon.
 • Doosje Yogi Green Matcha Energy
  Geniet ’s ochtends van een heerlijk verkwikkend kopje biologische thee dankzij een doosje Yogi Green Matcha Energy.
 • Kneipp Me-Time douchegel
  In je goedgevulde goodiebag vind je ook een heerlijke douchegel van Kneipp: perfect om helemaal tot rust te komen.
 • Yves Rocher Monoï Body Mist
  Je krijgt ook een geparfumeerde lichaamsspray met 96 procent ingrediënten van natuurlijke oorsprong van Yves Rocher cadeau. Het zorgt meteen voor een zomergevoel!
 • Slaapmasker en kussensloop van Emma Matras
  In de Flaircaravan vind je de heerlijke kussens van Emma Matras, en via de goodiebag krijg je er een zijdezacht slaapmasker en dito kussensloop bovenop.
 • Kriket Protein bar
  Leer de eerste Belgische krekelreep kennen: weinig suiker, bomvol vezels, én boosted met krekelpoeder. Krekels? Jawel! Ze zijn onzichtbaar, maar brengen jou dubbel superveel eiwitten en vitamine B12. In deze Original reep vind je heerlijk geroosterde hazelnoten en pompoenpitten. Een heerlijke gezonde boost!
 • Mylène Pillow spray
  Deze unieke, relaxerende spray van Mylène met essentiële oliën zorgt voor een goede en ontspannen nachtrust. Spray voor het slapengaan gewoon even op je hoofdkussen en droom heerlijk weg. Slaap zacht!